1 Eylül 2008 Pazartesi

Çocuklar İnanın


Beşiktaş tribünleri Konya maçında böyle diyor:


Çocuklar İnanın

İnanın çocuklar

Güzel günler göreceğiz güneşli günler

UEFA'da finali biz oynayacağız

Kadıköy'ü siyah beyaza boyayacağız.


Torres'siz Reds


Torres'in durumu açıklandı. Sahalardan 2-3 hafta uzak kalacak. Böylece 13 Eylül günü oynanacak Man U maçına Liverpool'un Gerard'sız ve Torres'siz çıkması kesinleşti. "Bünyesi kaldırmaz" demiştik. Kuyt ve Mascherano'ya Allah kolaylık versin.

Partizan ve Spor Medyamız


Parti parti partizani ve Grobari dışında pek birşey anlatmadılar bize Partizan hakkında. Daha Grobari ortada yokken 1966'da Partizan'a Avrupa'da final oynatan Abdullah Gegiç'ten kimse behsetmedi. Partizan forumlarında Fener'in Avrupa maceralarını küçümseyen Grobari...Haksız da değiller. Fener'in tarihi boyunca öğüttüğü 75 antrenörden biri olan Gegiç Es Es'in canıdır ciğeridir. Fener'den sonra gittiği Eskişehir'de ilk maçta Fener'e 3 atmıştır. Radovan Karacic'in posterlerini açan Grobari'nin Partizan'ına final oynatan Abdullah Gegiç Real Madrid'e 2-1 keybetmiştir finalde. Partizan'ın en büyük başarısıdır bu. Bir Boşnak hocayla. Hemen arkasından da Türkiye'nin yolunu tutmuştur. Türk futboluna 37 sene hizmet vermiştir. Köln Spor Akademisi mezun olup futbol profesörüdür. Daha fazla gevezelik yapmak çok gereksizdir. Çünkü Behram Kılıç'ın röportajı bazı gerçekleri tüm netliği ile ortaya koyacaktır. Okuyalım ve daha sonra tartışalım.Yarı finalde oynadıkları Man U maçı öncesi nasıl hazırlandıkları ve Es Es yılları. 21 Haziran 2008'de aramızdan ayrıldı Abdullah Gegiç. Mekanın cennet olsun. Yeni Pazar'a selam olsun. Buyrun, borcumuzu ödeyelim.http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=23502

Algida'nın Halleri


Algida reklamını az önce serettim. Yan yana dükkanları olan esnaf kardeşlerimizin biri tel kadayıf satıyor bir diğeri ise dondurma. Biri tatlıların şahı tel kadayıf diyor diğeri ise dondurma. Hadi dondurmayı tatlı olarak Türk milletine sokuşturma zorlamasını anladık. Neyse...Bu iki kardeşimizin eşleri ise o kadar güzel anlaşıyor ki demeyin gitsin. Beylerin tam aksi istikameti yani. Bir gün markette bir şey buluyorlar ki aman aman. İki aile akşam yemeğini yiyor hepberaber. İki esnaf kardeşimiz de kendi tatlılarının sofraya geleceğini beklerken o da ne? Sofraya ne dondurma geliyor ne de tel kadayıf. Sofraya tel kadayıflı ALGİDA dondurmayı koyuveriyor evin hanımı. Bayıla bayıla yiyorlar. Yahu. Yahuuuuuuu. Siz ekmek paranızı nereden kazanıyorsunuz? Biriniz dondurmadan biriniz tel kadayıftan. Hadi "dondurmam gaymak" filmini seyretmediniz. Hadi eşlerinizin kafası basmıyor gidiyor tel kadayıflı dondurma alıyor.Siz neden bayıla bayıla yiyorsunuz bunu. İnanılmazsınız vesselam. Bunların hepsini bir kenara koyalım da Türk esnafı bu kadar keriz yerine az konulmuştur. Ajans bu kadar zorlama reklam yapabilirdi ancak. Bunu onaylayan arkadaşlara da selam olsun. Zorlama ki ne zorlama.

Come On Lions


Rio Ferdinand, Joe Cole, Jermaine Defoe, M. Carrick gibi İngiliz Futboluna damga vuran isimleri pazarlayan West Ham Capello'ya da 2 isim verdi. Robert Green ve Matthew Upson. Green daha önce 1 Upson ise 8 kere milli formayı giymişti. U21 takımına da Mark Noble'yi gönderdi West Ham. Toschack, Galler'in Azerbaycan ve Rusya sınavları için Craig Bellamy ve James Collins'i çağırdı West Ham'dan. Galler'in U21 Romanya maçına da Jack Collison çağrıldı. Yeni West Ham transferi Behrami, Hitzfeld'in İsrail ve Lüksemburg maç kadrolarında yer alacak. George Mc Cartney Kuzey İrlanda, Lucas Neill ise Avustralya yolcusu. Ferdinand, J.Cole ve Defoe de Capello'dan forma bekleyen isimler arasında. Zenith maçında sakatlığından dolayı kadroda yer almayan Carrick Capello'nun kadrosunda sürekli yer bulacaktır. Çek maçında Newcastle maçındaki sakatlığından dolayı yer almamıştı. Fabrika gibi West Ham. Küçük bir www.youtube.com/watch?v=Do2YiqIRbzE tribün tezahüratı West Ham'dan. Unutulmaz, unutulamaz West Ham tezahüratı.
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high, nearly reach the sky
Then like my dreams, they fade and die
Fortune's always hiding
I've looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
United, united, united

Dardanel Madeni


Dardanelspor A.Ş. Türkiye'nin en son oynadığı U15 Rusya maçı aday kadrosuna İlker Sayan'ı gönderdi. U17'ye Ümit Korkut'u verdiler Beyaz Rusya maçı için. U18'lerin Almanya maçına Uğur Parlak ve Erhan Karayer'i gönderdiler. U19'a Ferhat Kaplan ve Koray Kurt'la temsil edildi Dardanelspor A.Ş. Mehmet Topal Malatya Belediyespor'da 16 yaşında top oynarken Dardanelspor A.Ş. kendisini transfer etti. 86'lı kendisi. Öncelikle milli takımlara verdikleri değerler için kendilerini tebrik etmek gerek. Ek olarak da gidip bir görmek gerek oraları. Niyazi Önen ve özellikle altyapının başındaki hocalarımızla da bir görüşmek gerek. Görüşmek gerek ki diğer takımlarımıza da örnek olsun. Topal Malatya'da doğdu ama 16 yaşında Çanakkale'ye geldi. Takip ettiler, buldular ve aldılar. Dardanel'in değerleri sürekli takibimizde olacaktır. Nicelerine...