16 Kasım 2008 Pazar

Küfür etme ettirme

Bursa-Beşiktaş maçı başlamadan önce İstiklal Savaşımızın son gazisi Mustafa Şekip Birgöl için saygı duruşu var. Bu ulvi sessizlikten utanmadan faydalanan 2-3 kişinin bağırışlarını ekran başındaki çoluk çocuk, genç, yaşlı aynen duyuyor. İbrahim Üzülmez'e ağır küfürler geliyor tribünlerden. Yazmanın anlamı yok. Ekrem de dayanamıyor bu küfürlere ve yüzüne hafif bir gülümseme yapışıyor. Maçtan önce de Bursaspor yönetimi "küfür etme, ettirme" sloganını 15.000 adet bastırıp tribünlere dağıtmış. Daha maç başlamadan oluyor bu olay. Burada yazmayı bırakayım mı yazmaya devam edeyim mi?

Amigo Yaşar


"Amigo Yaşar biz ölürüz" Bursaspor'un efsane amigosu Yaşar rahmetli olduğunda açılan pankarttır.


“Yeşil Beyaz formamız açar, Bursasporluyuz yıkılsa cihan, Bursasporluyuz yıkılsa cihan, Güm bom güm bom güm bom güm bom şutlar çekeriz, Hasım kalesini deler geçeriz.”

Devam

Yükselişe geçmek yazımızda belirtmiştik. Fener, Kadıköy'deki Galatasaray maçlarından sonra kazanmaya devam ediyor. Maçın başındaki penaltıyı çalsa maç nerelere giderdi bilemiyorum. Bana göre net bir penaltıydı. Edu aslında gereğini yaptı ama hakem es geçti.