10 Kasım 2008 Pazartesi

Geri Dönüşler

Beşiktaş geçen sene Denizli ve Trabzon maçlarını 0-2'den 3-2'ye getirmişti. Bu sene Antalya ve Kocaeli maçlarını 0-2'den sırasıyla 3-2 ve 5-2 yaptılar. Beşiktaş geçen sene içerideki ve dışardaki Kasımpaşa, Manisa, Konya, Antep ve Rize'yi de eklersek 8 kez geri dönüş yapmış. 0-2'den geri bağlamalar çoğaldığı için araya sıkıştıralım dedim.

Bruno Mezenga


Bruno Mezenga Bank Asya 1. Ligi'nde 8 gol sallayınca bir kaz daha hatırlatalım dedik ki pclionfc gayet güzel yazmış. Eklemelerimiz olsun bu durumda. Bu arada Diyarbakırlı Emrah Altay'a 2 gol atarak gol sayısını 9'a çıkardı ve Mezenga'yı geçti. Maç hala devam ediyor. Ne zaman Diyarbakır-Altay maçı seyretsem o kara sezonu hatırlamadan edemiyorum ki bu yazının konusu başka. Abdullah Avcı'nın Caner'li, Tevfik'li, Nuri Şahin'li, Volkan Babacan'lı, Ferhat'lı, Aydın Yılmaz'lı, Özgürcan'lı kadrosu Peru'da U17 Dünya Şampiyonası'nda Türk Futbol tarihinin en büyük geri dönüşlerinden birini sergilerken sonunu getirememişti. O takımdan dünya futboluna Denilson, Anderson ve Marcelo gibi değerler sundu Brezilya. Değinmeden geçemeyeceğim ki Erkan atılmasına rağmen 0-3'ten 3-3'e getir sonra Igor 90'da skoru belirlesin. 3-4. O maçın 18'inde yer alan Bruno Mezenga o gün oynamadı ama bugün Ordu'da olmasında bu maçın etkisi vardır diye düşünüyorum. O Mezenga turnuvanın finali olan Meksika maçında (Brezilya 3-0 mağlup) kaptan Denilson'un yerine oyuna giriyordu...Bu adamın Ordu'da forma giymesinin Bank Asya'nın diğer takımlarına örnek teşkil etmesi dileklerimizle.

Telegol (Gökmen)

Mesaj Alper Erdem kardeşimden 23:22'de geldiğine göre o saatte daha aklı başında yorumların yapıldığını varsayabiliriz. Netekim konuşmalar da bunu doğrulamakta:))) Kanaltürk'te devam eden Telegol efsanesinde dün akşam Gökmen, Ziya, Sinan ve Tanju muhabbeti koyulaştırırken Gökmen Lugano'nun golünde kaleciye darlanıyor "ya bu desantis ne ya?" ve devam ediyor. "Birşey diyeceğim şimdi Sinan" Sinan da diyor ki "aman abi deme gene yu-tuba düşecen" Artık tecrübeli olan Gökmen cevap veriyor. "o zaman yu-tuba düştüğümüzde saat 04:00'dı" Kanat var, orta yok, orta var kanat yok...???Burası belirli bir bölge yaaav...