6 Ekim 2008 Pazartesi

Defansın göbeği


İngiltere'nin Kazaksitan ve Belarus maçlarındaki kadrosu...


James (Portsmouth), Green (West Ham), Carson (West Brom); Brown (Manchester United), Johnson (Portsmouth), Terry (Chelsea), Ferdinand (Manchester United), Lescott (Everton), Upson (West Ham), A Cole (Chelsea), Bridge (Chelsea); Beckham (Los Angeles Galaxy), Walcott (Arsenal), Barry (Aston Villa), Jenas (Tottenham), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Downing (Middlesbrough), Wright-Phillips (Manchester City); Heskey (Wigan), Crouch (Portsmouth), Rooney (Manchester United), Defoe (Portsmouth)


Beckham yine kadroda. 14 farklı takımdan oyuncu var. Milli takıma en fazla oyuncu veren takım Portsmouth ve Chelsea. Liverpool ve Arsenal'den sadece Gerard ve Walcott var. Capello'nun yurtdışını takip etmesine gerek yok Beckham hariç alayı İngiltere'de zaten. Bizim kadromuzda yurtdışında top koşturan 7 oyuncumuz var. Ve Mesut Özil'leri ve Serdar Taşçı'ları kaçırmamak için bir o kadar da kuvvetli bir ekibe ihtiyaç var. Sadece aha budur demek için değil...Türk basınına Türkiye-Almanya maçında M.Doğan'ın Almanca röportaj vermesi gibi bir durumun da önüne geçmek için.


Gökhan Zan sakat. Ne derece ciddi belli değil. Defansın solu için 3 isim var. Hakan Balta, Uğur Boral, Çağlar Birinci. Gökhan Gönül'ün durumu da belli değil. Servet formsuz. Servet'in yanında oynayacak tek isim şu kadroda İbrahim Kaş. Ceyhun Gülselam'ı Kaş'a tercih edecek değil herhalde. (Egemen'i ayar ediyordur bu Ceyhun...Hele Egemen şaka kaldırıyorsa) Bu kadro sakatlıklardan dolayı değişecektir. Servet'in yanına Kaş'ın bir stepnesi lazım. Topal'da sakat ki Almanya maçından bir farkı kalmadı defansın göbeğinin. Sayın Terim, şu defansın göbeği için bu kadroya adam eklenmeli. Şu Kayseri'nin göbeğine baksanız belki Ceyhun Gülselam'dan şu an için daha fazla iş yapacak bir adam bulursunuz. İsimleri ben saymayayım artık dün ve PSG maçlarında seyrettik. Siz ki bir Avrupa Şampiyonası'nda dannn diye Vedat İnceefe'yi ilk 11'e koydunuz. Tam 12 sene önce...

Hiç yorum yok: