8 Kasım 2008 Cumartesi

Fotomaç Top 5- #4

Vermeseydim çete derlerdi

Kaptandan 'Neden penaltıyı sen atmadın' diyenlere yanıt: 'Brezilyalı çetesi' olarak anılmaktan çekinip, Kezman'a bıraktım.

F.BAHÇE, Ankaraspor deplasmanında uzatma anlarında yediği golle 2 puan kaybederken, sarı-lacivertlilerin kaçırdığı penaltı gündeme oturdu. Kanarya 2-1 öndeyken, Risp'in topa elle müdahalesi üzerine F.Bahçe penaltı kazandı. Bu sırada topu alan Kezman, takımın penaltıcısı Alex'e, "Por favor (Lütfen)"
diyerek atışı kullanmak istedi. Kaptan önce kararsız kaldı ama 2. "Por favor" üzerine izin verdi.

2'NCİ PENALTICI BİLE DEĞİL
Kezman da atışı kaçırdı. Edinilen bilgiye göre maçtan sonra arkadaşları Alex'e, "Neden penaltıyı Kezman'a bıraktın? Sen atsan iş biterdi" dedi. Sambacının da, "Zaten önüne gelen 'Brezilyalı çetesi'nden bahsediyor. Kezman'a topu vermesem yine 'Brezilyalı çetesi' diyeceklerdi. Bunun için atışı Kezman'a bıraktım. Sonuçta Kezman'ın 2. penaltıcı bile olmadığını biliyorum" dediği öğrenildi.

Haberde kalın ve italik olan bölümler çok önemli bilgiler taşıyor dikkat. Arkadaşlarının sen atsan iş biterdi demeleri mi dersin, yoksa Alex' in arkadaşlarına önüne gelen brezilyalı çetesinden bahsediyor arkadaş demesi mi? 2. Por favor üzerine izin vermesi ise ayrı bir olay, bu kadar dramatize edilir..

Hiç yorum yok: