26 Aralık 2008 Cuma

Tribün Spor'a destek olalım mı?

Eskişehir kentinin ilk spor gazetesi. 2 Aralık tarihinde ilk sayısı çıktı. Gazetenin adı Tribün Spor ve haftalık. Serkant Samurçay, İbrahim Samurçay, İbrahim Tekin gazetenin başında. Şehre ve Eskişehirspor'a hayırlı olsun. Sivas Spor'un Fotomaç'ı protestosu vardı biliyorsunuz. Fotomaç gazetesi Sivasspor'a yer ayırmıyor diye bir ara gazete bayileri aynen Fotomaç paketlerini geri gönderiyordu. Bu durum Fotomaç'ın "hergün Sivasspor'a tam sayfa" ayırmasıyla aşıldı. Mecnun Başkanın da görüşlerine yer verilmiş ve durum kotarılmış. Neyse...Ben buradan diyorum ki Tribün Dergi'ye futbol blog camiası olarak destek olalım yazılarımızla. Bizim yazılarımızı kullanarak çok daha renkli bir gazete olacaktır bence. Çorbada tuzumuz olsun. Ha bu arada ne gazetenin sahiplerini tanırım ne de gazete elime ulaştı. Yerel Medya'nın ne zor şartlarda yayın hayatını sürdürmeye çalıştığını bildiğim için böyle bir güzelliğe destek olabiliriz dedim sadece. Var mısınız? Alt tarafı konuşup bir link vereceğiz. Ya da Ali Okancı ve Bülent Bey'den ricamdır. Futbolblog programında seçilen haftanın en iyi 5 yazısını gazetede de kullandırabiliriz. Tabi yazı sahipleri onay verirse. İşin içine üniversite de girerse nedne olmasın?

6 yorum:

Tolgahan TEKİN dedi ki...

Merhabalar Neretva okuyucuları. Öncelikle destek için teşekkürlerimi iletiyorum. Eskişehir için yeni bir soluk olan, ilk ve tek spor gazetesini yayınlamaktanda gurur duyuyoruz. Bize ulaşmak için bilmiyorum burada telefon yada mail adresi vermek uygunmudur...
tekintolgahan@hotmail.com

Yeni sayılarımızla birlikte olmak dileğimle.

neretva dedi ki...

Tolga Bey bu kadar çabuk yazıdan haberiniz olacağını tahmin etmiyordum açıkçası. Anadolu'dan şampiyon istemek Anadol'ya sahip çıkmakla olur. Benim yazılarımdan kullanmak istediğiniz olursa hiç sorun değil. Durun bakalım belki destek artar.

neretva dedi ki...

Tekin Bey isminizi yanlı yazdığım için kusura bakmayın...

Sinan Yılmaz dedi ki...

@Tekin Tolgahan
Eskişehir'de 1 yıl süreyle bulunmuştum. Fm adlı oyunun Türkiye ligi yapımcılarındanım. Eskişehirspor hakkında bilgisi bulunan, her maçını izleyen ve bu işin (oyunun) araştırmasını yapan genç bir arkadaşım var. Onunla irtibata geçmek isterseniz mail adresim;
Sinan_h.a-y@hotmail.com

ayrıca benim blogumdan da faydalanabilirsiniz. Eskişehir'e güzel anılarımı ödeme şansım olur :)

Saygılar.

neretva dedi ki...

Sinan kardeşim sağolasın. Tekin Bey'e mail göndereceğim. Böyle bir düşünce geçti kafamdan. Bakalım...Belki destek olmak isteyen arkadaşlar olur...Bizim camia kralını yazar valla.

Tolgahan TEKİN dedi ki...

Yanlışlıklar tabiki olacak. Gazetemizi ve bizi hiç tanımayan bir kişi bu kadar güzel yorum yapabiliyor yada bu kadar güzel tanıtabiliyorsa işte bizim güçlendiğimiz an o andır.
İlgi ve alakadan teşekkür ederim. İsmim Tolgahan bu arada.