27 Kasım 2008 Perşembe

Scolari & Demirel


"We need to win at home," said Scolari, although his team could yet edge through with less if the result in the Roma v Bordeaux game goes their way. "I think if my team do not have the quality to win against Cluj at home, it's better that I go home to Brazil." Bu futbolda yaşımız ne olursa olsun 50.000 versiyonunu görmüşüzdür. 4-0'dan 4-4'ler, 3-0'dan 3-3'ler. Alt küme takımlarının, dünya takımlarını ısırması. Köy takımlarının şampiyon olması. Scolari Cluj'u evimizde yenecek kapasitemiz yoksa Brezilya'ya -evime- dönerim daha iyi demiş. Yani var ya tam da Süleyman Demirel tarzı bir beyanat olmuş. Gazeteci maçtan sonra naber Scolari Cluj tıkladı dese "ben yeneceğiz demedim ki, yenecek kapasitemiz var dedim" cevabını yapıştır hiç korkmadan. Ege bir Yunan gölü değildir. Ege bir Türk gölü de değildir. Binaenaleyh, Ege bir göl de değildir. Scolari senin daha çook ekmek yemen gerek be canım. Dur sana başka bir örnek daha vereyim Baba'dan. Hem blogun anlam ve önemine uygun olsun. "Galibiyetin sahibi çoktur, mağlubiyetin sahibi yoktur. Yenilgi yetimdir"

2 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

vay be bizim zamanımızın siyasetçisi değildi tabi Süleyman Demirel. Ancak şimdi seminerlerde internette veyahut genç bakışta izlerken çok sağlam bir hafızası olduğunu ve önemli bir üslüp yeteneğinin olduğunu anlıyorum.

Ben sağcı değilimdir ancak bu adam gibi konuşabilen siyasetçiyide bu ülkede göremedim.
Şimdikiler yumurtadan çılbır yakarken bu adam da 40 sene bir çok görevde hizmet verdi. Şimdi çılbırcılar al ananı git derken bu adamla karşılıklı tek bir münazaraya katılabiliecek cesareti de gösteremediler.

Sahi Süleyman Demirel'i ne zaman görsem birilerini karşılıklı konuşmaya çağırıyor. Oda biliyor dilinin yeteneğini :D

neretva dedi ki...

Çelik gibi sinirleri var. Bir de geçen Levent Kırca konuşuyordu. Biz Olacak O Kadar'da Demirel'e yüklendiğimiz zaman hemen telefon açıp yorumlarını söylerdi, yeşekkür ederdi diyor. Şahsına mühasır ki üfff püüüfff